اگر علائم شما همچنان ادامه یابد یا این که علائم بازگردد، ممکن است نیاز به اندوسکوپی پیگیری با بیوپسیها داشتهباشید تا اطمینان حاصل شود که بهبودی رخ دادهاست. هرچند ممکن است کودکان نیز نیاز به پیگیری داشتهباشند بااینحال بزرگسالان معمولا نیاز بیشتری به پیگیری برای انجام آزمایشها دارند. بعضی از پزشکان توصیهمیکنند که بیوپسی مجدد را درصورتیکه در بزرگسالان تشخیص دادهاید، انجامدهید، زیرا بهبودی اغلب بسیار آهسته و نامشخص است.
مسبح فاضل گفت: ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ در ۹:۱۵ ب٫ظ مدتی است سرم زخم شده ومقاوم به درمان در ازمایش حساسیت به گلوتن نشون نداده ولی خودم متوجه شدم با خوردن مواد دارای گلوتن زخمها بدتر میشن واحساس خفگی می کنم .
بیماری سلیاک نیازمند بررسی و درمانهای اساسی است لذا در اغلب موارد باید به متخصص گوارش مراجعه کرد. اگر اسهال یا ناراحتی گوارشی بیش از دو هفته طول بکشد، با پزشک خود مشورت کنید. به علاوه قبل از گرفتن رژیم غذایی بدون گلوتن، برای اطمینان بیشتر با پزشک مشورت کنید.
○ ابتلا به دیابت، بیماری کلیوی مرحله نهایی یا برخی سرطانها
با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را میکنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. ازاینرو برای انتشار
[۱۰] سل میتواند هر قسمتی از بدن را آلوده کند اما معمولاً در ریهها رخ میدهد شناختهشده به عنوان سل ریوی.[۱۱] سل خارج ریوی زمانی رخ میدهد که سل به خارج از ریهها نفوذ میکند. سل خارج ریوی همچنین میتواند همزمان با سل ریوی وجود داشته باشد.[۱۱] علائم و نشانههای عمومی عبارتند از تب، لرز، تعریق شبانه، از دست دادن اشتها، کاهش وزن و خستگی مفرط.[۱۱] همچنین پدیده انگشت چماقی قابل توجهی نیز میتواند رخ دهد.[۱۰] ریوی[ویرایش]
علائم سرطان معده عبارتاند از: سوزش و درد معده، حالت تهوع و استفراغ، وجود خون...
بیماران مبتلا به سلیاک چه غذاهایی می توانند بخورند؟
بیماری سلیاک به حالتی گفته میشود که در آن فرد مبتلا در مواجهه با گلوتن، دچار حملهی خودایمنی میشود. در این حمله سلولهای ایمنی بدن به بافتهای خود فرد حمله میکنند.
مهم ترین عامل مستعد یا « ریسک فاکتور» ابتلا به این بیماری جنسیت است و این بیماری در زنان شش برابر مردان مشاهده شده است. عوامل هورمونی در زنان از عوامل مستعد کننده در آنها برای ابتلا به این بیماری یعنی لوپوس است.
در اثر این حمله سلولهای ایمنی به سلولهای رودهی باریک حمله میکنند و با آسیب رساندن به پرزهای روده جذب مواد مغذی را کاهش میدهند.
در سال ۱۹۴۶، تولید آنتیبیوتیک استرپتومایسین، درمان مؤثر و درمان سل را به یک واقعیت تبدیل کرد. قبل از اینکه این دارو معرفی شود، تنها درمان به جز آسایشگاهها مداخله جراحی بود. روش پنوموتوراکس، ریه آلوده را کلاپس و بیحرکت میکرد تا به آن «استراحت» دهد و امکان درمان ضایعات سلی را فراهم نماید.[۱۱۲] پیدایشسل مقاوم به چند دارو، دوباره جراحی را به عنوان گزینهای از استانداردهای قابلقبول مراقبت در درمان عفونت سل معرفی کرد. مداخلات جراحی کنونی شامل حذف پاتولوژیک حفرههای قفسه سینه (تاول) در ریهها برای کاهش تعداد باکتریها و برای افزایش در معرض دارو قرار گرفتن باکتریهای باقیمانده در جریان خون میباشد.
● اگر فردی که مبتلا به سل است بیماریهای دیگری هم داشته باشد، درمان سل فعال ممکن است دشوارتر شود.
○ اگر سل بر کلیهها تأثیر فیلم بیماری سل بگذارد: وجود خون در ادرار و از دست دادن عملکرد کلیه